De link naar onze facebook pagina.

De link naar onze instagram pagina.

 

www.bunnybunch.nl is een erg leuke site waar je met veel vragen terecht kan op het form of je leuke verhalen kan delen met andere. Ook vind je veel informatie op de site zelf, zoals welke planten giftig of welke juist goed zijn voor je bunny. Het is zeker de moeite waard voor een bezoekje.


Tijdens een rui periode is het verstandig je konijn ondersteuning te bieden. Daarom geven wij onze konijnen de lijnzaadbrokjes van chantyplace.

De site van www.konijnen.nl is een geweldige plek om super veel informatie te vinden over en voor konijnen. Bijvoorbeeld alles over de juiste huisvesting of hoe het beste konijnen te koppelen, wat mag mijn konijn wel of juist niet eten en hoe krijg ik mijn konijn zindelijk. Je vind het allemaal op konijnen.nl! Ik raad nieuwe baasje echt aan om de site te bezoeken. 


Bij het houden van een konijn hoort natuurlijk ook vachtverzorging. Je kan alles vinden voor en over vachtverzorging bij Rabbits company. Zo kan je er geweldige fijne borstels vinden voor je konijn, met varkens of zwijnen haar. Op hun site staan alle voordelen van deze borstels en meer. 


Al eens een kijkje genomen bij bunnyflop.nl? Daar hebben ze echt unieke producten waar je bunny dol op zal zijn. Daarnaast sparen ze bij veel bestellingen ook nog eens mee voor goede doelen en hebben ze een website speciaal voor konijnen advies. Kortom een echte aanrader!

Ben je op zoek naar de perfecte decoratie, cadeau of herinnering? De mooiste profielfoto of zelfs een professioneel logo. Met andere woorden: is het tijd voor je eigen kunstwerk van je huisdier? My Digital Pet maakt het voor u mogelijk.