www.bunnybunch.nl is een erg leuke site waar je met veel vragen terecht kan op het forum of je leuke verhalen kan delen met andere. Ook vind je veel informatie op de site zelf. Zoals welke planten giftig of welke juist goed zijn voor je bunny. Het is zeker de moeite waard voor een bezoekje.

De site van www.konijnen.nl is een geweldige plek om super veel informatie te vinden over en voor konijnen. Bijvoorbeeld alles over de juiste huisvesting of hoe het beste konijnen te koppelen, wat mag mijn konijn wel of juist niet eten en hoe krijg ik mijn konijn zindelijk. Je vind het allemaal op konijnen.nl! Ik raad nieuwe baasje echt aan om de site te bezoeken. 

De link naar onze Facebook pagina.

De link naar  onze Instagram pagina.

Bij het houden van een konijn hoort natuurlijk ook vachtverzorging. Je kan alles vinden voor en over vachtverzorging bij Rabbits company. Zo kan je er geweldige fijne borstels vinden voor je konijn, met varkens of zwijnen haar. Op hun site staan alle voordelen van deze borstels en meer. 


Al eens een kijkje genomen bij bunnyflop.nl? Daar hebben ze echt unieke producten waar je bunny dol op zal zijn. Daarnaast sparen ze bij veel bestellingen ook nog eens mee voor goede doelen en hebben ze een website speciaal voor konijnen advies. Kortom een echte aanrader!


Ben je op zoek naar de perfecte decoratie, cadeau of herinnering? De mooiste profielfoto of zelfs een professioneel logo. Met andere woorden: is het tijd voor je eigen kunstwerk van je huisdier? My Digital Pet maakt het voor je mogelijk. 


Konijnen eten in de natuur afwisselend grassen, bloemen, bladeren en kruiden.

Om het natuurlijke gedrag in gevangenschap zo goed mogelijk te stimuleren is het raadzaam deze aanvullende voeding aan het dieet toe te voegen en af te wisselen, daarbij kijkend naar de verschillende gezonde eigenschappen.
Wissel bijvoorbeeld per seizoen de kruiden af om de weerstand te ondersteunen.

Daarom geven wij de kruiden van debunnykruidenier

Hier vind je alle mogelijke kruiden om je konijntjes extra ondersteuning te bieden, het hele jaar door voor ieder seizoen. 


Moose Farg

Moose Farg is een diervriendelijke verf en zeer geschikt voor het schilderen van hokken, stallen of kasten van verschillende houtsoorten.

De matte kleuren uit Zweden geven uw dierenverblijf een natuurlijke uitstraling. En de houtstructuur blijft behouden, ademend (vochtregulerend) en robuust.

Mijn ervaring: Het heeft even geduurd voor het weer goed genoeg was om aan de slag te gaan. Maar eenmaal bezig verrassende het mij hoe gemakkelijk de verf dekte. Ook heeft het niet zo een vieze verflucht die ik normaal gewend ben, wat er prettig was voor de konijnen. Na de 2e laag was ik zo ongelooflijk blij, wat een verschil!! Alles is weer verzorgd en fris, en geen stress mochten de konijnen er aan gaan knagen. Voor mij niets anders meer!